Ingatlan eladás lakberendezővel 2.

Értékelés:
(0 értékelés)

szép polgári lakás lehet belőleKülföldön dolgozó tulajdonos, szüleitől örökölt régi lakása vár értékesítésre, amelynek keretében ismét  ingatlan tanácsadó és lakberendező együttműködésére tettünk  - és fogadtak el tőlünk - ajánlatot.  Lelakott állapotban lévő, többé-kevésbé kiürített lakást mutattak meg nekünk, ahol az eladásra felkészítés első lépését egy nagy lomtalanítás jelentette.

A végrehajtást kissé bonyolította a tulajdonos távolléte, de a ezt a problémát is sikerrel  áthidaltuk. A család által már kiválogatott és különböző kupacokba rendezett holmikról készített fotók alapján kaptuk e-mail-ben a kéréseket bizonyos dolgok megmentésére. A többi holmira, törött, maradék bútorra, leszerelt polcokra, karnisokra.... stb.  konténer várt. Javaslatunkat elfogadva -  arányos befektetésként -  megállapodtunk egy tisztasági felújításról. A lecsupaszított piszkos, lyukakkal tarkított falakat kis javítás után két réteg fehér festék fedi, kisebb villanyszerelés után minden lámpa világít, falból kilógó dugaljak is a helyükre kerültek.  Egy ablaktisztítással, ajtók lemosásával, padló és csempemosással, parketta ápolással együtt járó takarítás csodákat művelt.

Néhány kisebb bútor, szőnyeg és kevés dísztárgy felhasználásával barátságos, kellemes  hangulatot teremtettünk, amely fontos  az első jó benyomás megszerzéséhez a belépő érdeklődők számára.

           egybe is nyitható szobák            tágas, világos nagy szobák          erkélyes szoba          zuglói kilátás   

KIKNEK AJÁNLANÁM?

A lakás Zuglóban a Thököly úton egy szép, régi társasház harmadik emeletén helyezkedik el. Fekvése jó adottságokat jelent, napsütötte, zöld lombokra néző nagy ablakain ömlik be a fény. A belmagasság, az ehhez igazodó magas, jó állapotú belső nyílászárók, a tágas hallból nyíló és egybe is nyitható nagy szobák igazi polgári hangulatot sugallnak. De már a ház kovácsoltvas kapuja, a bejárati ajtók díszei, az erkélyrácsok is ebbe az irányba indítanak bennünket.

Hangsúlyozottan felújítandó lakásról van szó. A felújításnak ki kell terjednie az elektromos és vízvezeték hálózatra, fűtési rendszerre és a külső nyílászárókra. Elrendezése jelenlegi állapotában is praktikusan használható hagyományosan  hálószoba és nappali, - valamint  a félszoba -  dolgozó vagy gyerekszobai célokra. 

                                                      meglévő alaprajz

A lakásfelmérése  során szerzett ismeretek és a kivitelező szakemberrel folytatott egyeztetés szerint is lehetőség van azonban a belső elrendezés átalakítására. A konyha és a félszoba egybenyitása, valamint a kamra, WC, fürdőszoba elosztás átalakítása során más elképzeléseknek megfelelő terek hozhatók létre, amelyek jól kapcsolódhatnak a két nagy szoba együtteséhez.

Mind tervezői, mind kivitelezői oldalról szép feladatnak tekintenénk a teljes felújításban való részvétel lehetőségét. A munka oroszlánrésze jelenleg az ingatlan tanácsadóé: a lakás hirdetése megjelent, az érdeklődők bejelentkezése megindult.  Reméljük hamarosan egymásra talál egy  polgári berendezésre jó adottságokkal rendelkező lakás és leendő tulajdonosa.


További információk

A jelenlegi tulajdonos leveléből:
...Nekem külön jó érzés, hogy a mostani világos, tágas voltában a régi vidám emlékeket erősíti fel a lakás, az utolsó évek szomorú leépülése helyett, és ez pénzben nem mérhető jó dolog....

Ingatlantanácsadó : Igaz Katalin
Kivitelezés: Miskolczy Ottó

Go to top