Bemutatkozom

Értékelés: (12 értékelés)

Ivanyos Ildikó lakberendező vagyok. Közgazdász egyetemi végzettségem van, de 2003-tól az ART Veresegyházi Stúdió nappali tagozatos lakberendező képzésének befejezése óta önálló lakberendezőként dolgozom.

 

Megbízásaim között társasházi lakások, családi házak mellett önálló székházat építtető cégek irodái, vagy irodaházban szerkezetkészen illetve osztatlan bérelt területen kialakításra kerülő irodák, egészségügyi intézményekben labor illetve rendelő, valamint vendéglátó hely is megtalálhatóak.

Több munkám a tervezéstől kezdődően a kivitelezés teljes folyamatát végigkísérte tervezői koordináció formájában és a dekoráció utolsó elemének, illetve a „kávéskanálnak a fiókba helyezésével" fejeződött be.

A számítógépes tervezéssel már a lakberendező iskola elvégzése után ismerkedtem meg. Először az AutoCAD, később pedig az ArchiCAD számítógépes tervezőprogrammal.

Mindenféle feladat megoldása során döntő szempont számomra a funkcionalitás. Fontosnak tartom - és több megbízóm is kiemelte - hogy olyan praktikus, célszerű, kreatív ötletekkel álljak elő, amelyek egyszerűbb, költségtakarékosabb megoldást jelentenek, ugyanakkor hozzáértő kéz nyomát magán viselő látványt alkossanak.

Több mint húsz éve Budakeszin élek, így Budapesten és környékén dolgozom a leggyakrabban.

 

Kapcsolatfelvételi lehetőség

A kategória további elemei: Miért jó lakberendezőhöz fordulni? »
Go to top