Bemutatkozom

Értékelés: (15 értékelés)

Ivanyos Ildikó lakberendező vagyok. Közgazdász egyetemi végzettségem van, de 2003-tól az ART Veresegyházi Stúdió nappali tagozatos lakberendező képzésének befejezése óta önálló lakberendezőként dolgozom.

 

Megbízásaim között társasházi lakások, családi házak mellett önálló székházat építtető cégek irodái, vagy irodaházban szerkezetkész állapotú, bérelt területen kialakításra kerülő irodák, egészségügyi intézményekben labor illetve rendelő, valamint vendéglátó hely is megtalálhatóak.

Nemcsak a munkáim helyszínei, hanem a kapott feladatok is változatosak. Több munkám a tervezéstől kezdődően a kivitelezés teljes folyamatát végigkísérte tervezői koordináció formájában, míg mások csak egy-egy helyiség jól használható berendezését, vagy egy-egy tér új funkció szerinti hasznosítását célozták. Gazdálkodni a térrel -  a legjobbat kihozni belőle a megcélzott funkció számára, vagy kitalálni milyen funkció számára használható a legcélszerűbben - ez a mottóm.

Mindenféle feladat megoldása során döntő szempont számomra a funkcionalitás, amely a kialakításra kerülő enteriőr tulajdonosát, annak szokásait, igényeit a leginkább kiszolgálja. Megjelenésében is a teret használó, benne élő komfortérzete a prioritás számomra. Ehhez  időnként  olyan praktikus, célirányos, kreatív ötletekkel kell előállni, amelyek egyszerűbb, költségtakarékosabb megoldást jelentenek, ugyanakkor hozzáértő kéz nyomát magán viselő végeredményt hoznak létre. E téren megmutatkozó nyitottságomat sok megbízóm emelte már ki az együttműködésünkkel kapcsolatban.

A számítógépes tervezéssel már a lakberendező iskola elvégzése után ismerkedtem meg. Először az AutoCAD, később pedig az ArchiCAD számítógépes tervezőprogrammal.

Több mint húsz éve Budakeszin élek, így Budapesten és környékén dolgozom a leggyakrabban.

 

Kapcsolatfelvételi lehetőség

A kategória további elemei: Miért jár jó helyen? »
Go to top