Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból


Ilyen volt
Ilyen lett

Legyen az egyszobás lakásból másfél szobás! A bérbeadási feltételek optimalizálása érdekében valósítottuk meg azt az ötletet, hogy a konyha funkciót "átfordítottuk" a fal másik oldalára, a nappali egyik falára. Létrehozva ezzel az önálló hálószoba helyét. A kinyitható ikea ágy igény esetén kényelmes duplaággyá alakítható, valamint az ágy folytatásában helyet kaphatott egy háromajtós tükrös gardrób szekrény is.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az "átfordítás" nyomán a nappali amerikai konyhás helyiséggé vált, amelynek központi eleme a tároló és beülő helyet is biztosító konyhasziget. Első hallásra a megbízóm helyigényes ötletnek tartotta a javaslatomat, úgy érezte zsúfolttá válik a lakás egyetlen lakóhelyisége, de végül megbízott az érveimben. Valójában ugyanis a sziget bővítette a lehetőségeket, szervező és egyben határoló elemmé vált a konyhai, étkező, pihenő, társasági funkciók között, ezzel inkább tágasabbnak mutatja a helyiséget, mint szűkítené azt.

Ilyen volt
Ilyen lett

Exkluzív elhelyezkedésű ferencvárosi lakás ügyvédi irodaként történő berendezési feladatával keresett meg a megbízó. A kihívást a legalább 8 fős tárgyaló elhelyezése és elvárt egyedi megjelenésének biztosítása jelentette a lakás amerikai konyhás nappalijában. A megoldás az Antal Glass Studió közreműködésével létrejött keret nélküli üvegfalas leválasztásban öltött testet a maga egyedi tervezésű üvegprint és savmart design-javal. A magas minőségű olasz tárgyalóasztal szintén a studió kivitelezésében készült - az iroda logo-javal díszített - üvegbetétekkel nyerte el a helyhez méltó megjelenését, amelyet tárgyalószékek fehér betéttel díszített sötétzöld bőrkárpitja tesz teljessé.

Ilyen volt
Ilyen lett

A Teleki-Wattay kastély üzemeltetői színvonalas megjelenésű éttermi és rendezvénytermi használatra szerették volna felkészíteni a kastély néhány földszinti termét. A hosszú előkészítő tervezés nyomán a helyiségek azonos mintázatú, de különböző színű padlószőnyeg borítást kaptak. Ehhez stílusában a helyszínhez alkalmazkodó, motívumaiban szintén minden helyiségben azonos tapétát társítottunk, amelynek azonban belső színeit mindenhol a padlószőnyeg árnyalataival állítottuk párhuzamba. Ezáltal a felújított kastélyrész egységes, összehangolt megjelenést kapott, amelyet jól kiegészít és egyben összeköt a folyosók új, fehérre festett falburkolata.

Ilyen volt
Ilyen lett

Színes, fiatalos - amolyan "google"-s - irodáról álmodott  a cég vezetője, ezzel a kéréssel mutatta meg nekem az új irodájuk helyét. A fantáziát és kreativitást a költségtakarékossággal kellett párosítani a munka során, valamint a cég működésének folyamatosságát is biztosítva ütemezni a kivitelezést.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az irodában a számítógép mellett végzett munka közben is szükség van egy kis lazításra, ezért alakítottuk ki a zsibongót az oszlop melletti falak kibontásával. Így lett helye a közös kávézásnak valamint helyet kapott a csocsóasztal és a darts is. A lépcsőn felérkező vendéget pedig igazán stílusos enteriőr fogadja, amit az üvegen keresztül a tárgyalóból is láthat.

Ilyen volt
Ilyen lett

Vezetői iroda arculata alakult át néhány kiegészítő elhelyezése nyomán a bútorok és az elrendezés változatlanul hagyása mellett. Homloklapok készültek az íróasztalhoz, drapéria és dekorfüggöny díszíti az ablakot, szőnyegek határolják a munkaasztalt. Színben és mintában összehangoltan persze.

Ilyen volt
Ilyen lett

Vezetői iroda kedvező összhatását a bútorok mellett jelentősen befolyásolja néhány összehangolt kiegészítő, jól elhelyezett kép. A szalagfüggöny lamellái között néhány zöld betét a tárgyalószékek zöld bőrkárpitjával harmonizál, amit a zöld növények és a tárgyalóasztal végén elhelyezett dekorációs panel zöld kerete csak aláhúz.

Ilyen volt
Ilyen lett

Családi ház nappalijában  a hátsó fal kibontásával egy nagy közösségi tér jött létre, ahová minden oldalról árad a fény, minden könnyen elérhető, de minden funkciónak meg van a maga helye.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nappaliban a TV valamint a hozzákapcsolódó eszközök rendezett elhelyezését biztosítja a falsíkjához simuló gipszkarton polcrendszer és jól illeszkedik a kandallót magába foglaló sarokhoz.

Go to top