Miért jó lakberendezőhöz fordulni?

Értékelés: (2 értékelés)

Az elfogulatlan nézőpont hasznos és előrevivő egy építkezés, átalakítás vagy költözés során is, legyen szó bármilyen belső térről. A szakmai szempontok ötvözése praktikus, kreatív megközelítéssel olyan megoldások létrejöttét is lehetővé teszi, amiről a laikus azt mondja: "ez eszembe sem jutna". Ezért kérdezzük meg a lakberendezőt.

A "kívülről jött ember" szabadságával könnyebb átgondolni a különböző terek hasznosíthatóságát, a helyiségek kapcsolatait, funkcióit. Összevetve ezeket a megbízói igényekkel, lehet  javaslatot tenni a helyiségek kialakítására, átalakításra, a berendezés módjára vagy változtatásának mértékére. Ennek során a funkcionalitás és az ár-érték arány fontosságát szem előtt tartó, de szakmailag színvonalas esztétikai megoldásokat keresek. Többféle lehetőséget bemutató javaslataimmal igyekszem megkönnyíteni a döntéshozatalt. Egy előre átgondolt, a lehető legtöbb problémával és annak megoldásával számoló tervezéssel az építkezés vagy átalakítás számottevő költségmegtakarítással bonyolítható le.

Hiszek abban, hogy az irodai munkahely - mint minden környezet - hatással van az ott dolgozók teljesítményére, az ott megfordulók közérzetére. Eredményre koncentrált, hatékony irodai munka attól a munkatárstól vagy vezetőtől várható-e el:

  • aki a munkájához elegendő munkafelületet biztosító íróasztalnál ül,
  • többféle módon állítható, rendszeresen karbantartott munkaszéket használhat,
  • akinek elérhető közelségben, elegendő tároló hely áll rendelkezésére az iratai számára,
  • a fényviszonyoknak megfelelően változtatható árnyékoló és világítótest biztosítja a szükséges fényt,
  • aki tudja hova tenni a kabátját és személyes holmiját,
  • aki jól elhelyezett, szemet nyugtató irodai dekorációt lát maga körül,
  • aki a vendégét, kollégáját kényelmesen le tudja ültetni egy megbeszéléshez,
  • akinek a szobája kiegyensúlyozott, konstruktív légkört sugároz a benne tartózkodók felé…

A rendelkezésemre álló szakértelemmel, tapasztalattal, esztétikai érzékkel és kreativitással, praktikussággal olyan környezet kialakításában szeretnék minél több helyen részt venni, ahol jó légkörben, munkájukra igényes emberek dolgoznak, ezt garantáló feltételek között.

Ingatlanvásárláskor hasznos segítség, amikor a megnézett ingatlan alaprajzának felhasználásával a vásárló saját, meglévő bútoraival készített berendezési vázlatokkal igazolni, vagy cáfolni lehet az ingatlannal kapcsolatos várakozásokat.

Ingatlaneladás előtt a lakberendező lehet az az érdeklődő, aki nem csak megnézi az ingatlant, hanem elmondja/megtervezi/ igény szerint személyesen részt vesz annak a feladatnak a megvalósításában, amellyel már a belépés pillanatától kezdve vonzóvá tehető az ingatlan egy leendő vásárló számára. Ez a típusú szolgáltatás hasznos és értékes ingatlaneladást segítő módszer. Az érdeklődök – számos kutatás szerint – a belépést követő első 10 másodpercben eldöntik, hogyan vélekednek a megnézett ingatlanról, ezért nem mindegy hogy mit látnak! A módszer alkalmazásával, a lakás pozitív tulajdonságainak kiemelésével rövidíthető az ingatlaneladás ideje.

Kapcsolatfelvételi lehetőség

A kategória további elemei: « Bemutatkozom Honorárium »
Go to top