Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból


Ilyen volt
Ilyen lett

A WC-ben a strang takarását és a vízóra leolvashatóságát biztosító szekrény helyett a levehető takaró panelen a bútor kicsit retrós desing-jához illő leolvasó nyílást alakítottunk ki. A piros keretbe foglalt rácsos betét könnyen kiemelhető amikor szükséges.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az egysoros konyha régi bútorai még egy másik lakásból kerültek ide, ezért az időmúlásán túl a használhatósága sem volt ideális. Polgári berendezésű környezethez illő, antikolt beige frontot és díszítő elemeket választottunk az  új beépített konyhabútorhoz.

Ilyen volt
Ilyen lett

A keskeny konyha másik oldalán a szakácskönyvek, porcelánok, kisebb konyhagépek elhelyezése mellett az egyszerű étkezésekhez is elegendő hely van. Egyedi kialakítása a háziasszony igényei szerint történt, de a megjelenése a másik oldali konyhabútoréval egyező.

Ilyen volt
Ilyen lett

A bútorozatlanul bérelt lakás egyetlen - de annál hangsúlyosabb - berendezése a magasfényű bordó-szürke beépített konyhabútor volt. Ehhez alkalmazkodva kellett választanunk az többi berendezési tárgyat.

Ilyen volt
Ilyen lett

Fiatalos egyterű irodahelyiség berendezése volt a feladat, ahol egy-egy munkacsoport helyét paravánokkal határoltuk le. Az élénk színek jól érvényesülnek a világos, nagy térben.

Ilyen volt
Ilyen lett

A sorházi lakás konyhájában az évek során a többféle kiegészítés, beépítés és dekoráció eseti megoldása összhatásában már kissé kaotikus képet mutatott. Egységes, polgári otthonhoz illő, világos bútor tervezésére és kiviteleztetésére kaptam megbízást.

 

Ilyen volt
Ilyen lett

A konyha átadópulttal kapcsolódik az étkezőhöz. A másik oldalon a cirko-t és a takarító eszközöket rejtő szekrényekkel indul a beépítés, ami a hűtőszekrénnyel folytatódik.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nappali berendezésében korábban egy magas hűtőszekrény uralkodott, amelytől a háziak megváltak pult alá helyezhetők javára. A kanapé egy új darabra cserélődött, balatoni nyaralónak megfelelően kék csíkos huzattal, amihez színes függönyt, szőnyeget és egyéb kiegészítőket választottunk.

Ilyen volt
Ilyen lett

A nyaraló konyhájában a munkafelület bővítésére volt szükség. Az ablakoktól induló párhuzamos pultszakasz alatt a hűtő- és fagyasztószekrények kerültek elhelyezésre, amihez a nagy étkezőasztal csatlakozik. A konyhabútor ajtófrontjai festett felületű, üveges ajtókra  cserélődtek és a berendezéshez illő fafurnéros nyitott elemekkel egészültek ki.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az egyik kisszoba átmenetileg kissé puritán vendégszobaként funkcionált. A szülők kérése szerint  gyerekszobává alakult, a legkisebb gyerek számára balatoni nyaralóhoz illő hangulatban.

Go to top