Ilyen VOLT - ilyen LETT

Válogatás átalakítási munkákból


Ilyen volt
Ilyen lett

A konyhában nagy pultfelületet és sok-sok tárolóhelyet kért a háziasszony. Az L alakú munkapult a fal mentén valamint a konyhasziget középen teljesíti az elvárásait.

Ilyen volt
Ilyen lett

A gyerekszoba falán egy vezeték eldobozolása korábban polcokkal egészült ki. A dobozolás maradt, de árbocrúd lett belőle. A falra parafa falburkolatból hajóformát varázsolt a burkoló, hajómodell boltból kormánykerék, az asztalos keze nyomán hajóablak és vasmacska, a függönyöstől vitorla teszi teljessé a dekorációt.

Ilyen volt
Ilyen lett

Az ajtó mögött a tetősíkoktól tagolt sarok ideális tárolóhely. Igazi gyerekszobai szekrények: egyedi méretben, nagy fiókokkal, vitorláshajó mintás áttört ajtóval, hajóablakokkal és világítótorony formájú fogantyúkkal.

Az ajtó mögött, tetősíkoktól tagolt sarok ideális tárolóhely. Méretre készült darabok, nagy fiókokkal, vitorláshajó mintás áttört ajtajú szekrények, hajóablakos polcok és világítótorony mintájú fogantyúk. Ne legyen hajóskapitány, aki ebben nem talál mindennek helyet... !

magánszemély,
Ilyen volt
Ilyen lett

Egy gyerekszobában is rengeteg tároló helyre van szükség. A lépcsőzetes kialakítású, puha, lemosható műbőr kárpittal ellátott dobozok egyrészt feljáró utat jelentenek a játszódobogóra, másrészt a fiókos és felnyíló tetejű dobozok számtalan játékot rejthetnek magukba.

Ilyen volt
Ilyen lett

Messziről indult a fogorvosi szék helyének meghatározása a rendelő számára kialakított helyiségben, ahol a színösszeállítás kiinduló pontja a szék kárpitjának színe volt.

Ilyen volt
Ilyen lett

Teljes felújításra volt szükség a zuglói házban a fogászati rendelők kialakítása előtt, míg helyet kaphattak az egyedi bútorok a fogorvosi szék színéhez illő összeállításban.

Ilyen volt
Ilyen lett

Fogászati rendelők recepciós váróhelyisége a térszervezés eredményeként a rendelők között, középen helyezkedik el. A viszonylag kis térben világos és barátságos színekkel teremtettünk stresszmentes környezetet a várakozás perceire.

Ilyen volt
Ilyen lett

A fürdőszoba falának szigetelési problémái miatt falbontásra került sor és ez utat nyitott  minőségi szaniterekkel, mennyezeti LED világítással és dekoratív burkolatokkal felújítani a helyiséget, amelynek most van egy kis retrós hangulata.

Ilyen volt
Ilyen lett

A fürdőszoba kis alapterületének hasznosíthatóságát a befelé nyíló ajtószárny csak tovább rontotta. Az új gipszkarton fal építése során a régi ajtó helyén falban futó tolóajtó

Ilyen volt
Ilyen lett

A méretbeli adottság lehetővé tette, hogy a mosógép elhelyezése se okozzon problémát egyedi tervezésű bútorok és célszerűen választott szaniterek mellett a korábban csak WC és mosdóként használt helyiségben.

Go to top