photo

 • TANÁCSADÁS panel lakás eladásához

 • IRODABÉRLÉS lakberendezővel

 • Amikor a lakberendező irodamenedzser

 • A lakberendező és a játékos iroda

Miért jó lakberendezőhöz fordulni?

Értékelés: (1 értékelés)

 

A külső szemlélő mindig nagyon hasznos az építkezés, átalakítás vagy költözés során. Legyen szó lakásról, irodáról, rendelőről, üzletről, vagy bármilyen egyéb célt szolgáló térről a lakberendező személye kulcsfontosságú abban, hogy az eredmény és a megbízói elképzelések a legoptimálisabban találkozzanak

Lakberendezőként „a kívülről jött ember" szabadságával tudom átgondolni a különböző terek hasznosíthatóságát, a helyiségek kapcsolatait, funkcióit. Összevetve ezeket a megbízói igényekkel, javaslatot teszek a helyiségek kialakítására, átalakításra, a berendezés módjára vagy változtatásának mértékére. Ennek során a funkcionalitás és az ár-érték arány fontosságát szem előtt tartó, de szakmailag magas színvonalú esztétikai megoldást keresek. Többféle lehetőséget bemutató javaslataimat, elképzeléseimet különböző módon tudom szemléltetni a megbízónak, megkönnyítendő a döntéshozatalát. Egy előre átgondolt, a lehető legtöbb problémával és annak megoldásával számoló tervezéssel megvalósuló építkezés vagy átalakítás jelentős költségmegtakarítással bonyolítható le.

Ingatlanvásárláskor szintén hasznos segítséget jelent amikor - a könnyebb elképzelhetőség kedvéért – a megnézett ingatlan alaprajzának megfelelő, a saját, meglévő bútorokkal készített berendezési vázlatokkal láthatóvá, és ezáltal igazolhatóvá (vagy cáfolhatóvá) válhat a vásárló várakozása az új ingatlannal kapcsolatban.

Ingatlaneladáskor lakberendezőként én lehetek az az érdeklődő, aki nem csak megnézi az ingatlant, majd soha többé nem tér vissza, hanem elmondja/megtervezi/ igény szerint személyesen részt vesz annak a feladatnak a megvalósításában, amellyel már a belépés pillanatától kezdve vonzóvá tehető az ingatlan egy leendő vásárló számára. Ez egy új típusú szolgáltatás, amely itthon még most kezd teret nyerni, nyugati megfelelője home staging névre hallgat. Hasznos és értékes ingatlaneladást segítő módszer, és e téren is fontos szerepe van a külső – semmitől nem befolyásolt – szemlélőnek. Az érdeklődök – számos kutatás szerint – a belépést követő első 10 másodpercben eldöntik, hogyan vélekednek a megnézett ingatlanról, ezért nem mindegy hogy mit látnak! A módszer alkalmazásával – a lakás pozitív tulajdonságainak kiemelésével, és a döntő jó benyomás megszerzésével - lényegesen lerövidíthető az ingatlaneladás ideje.

Hiszek abban, hogy az irodai munkahely - mint minden környezet - hatással van az ott dolgozók, az ott megfordulók közérzetére, teljesítményére. Igényes munka igényes munkahelyen! Eredményre koncentrált, hatékony irodai munka attól a munkatárstól vagy vezetőtől várható-e el:

   • aki a munkájához elegendő munkafelületet biztosító asztalnál ül,
   • többféle módon állítható, rendszeresen karbantartott munkaszéket használhat
   • akinek elérhető közelségben, elegendő tároló hely áll rendelkezésére az iratok számára,
   • a fényviszonyoknak megfelelően változtatható árnyékoló és világítótest biztosítja a szükséges fényt,
   • aki tudja hova elhelyezni a kabátját és letenni személyes holmiját,
   • aki jól elhelyezett, szemet nyugtató irodai dekorációt lát maga körül,
   • aki a vendégét, kollégáját kényelmesen le tudja ültetni egy megbeszéléshez,
   • akinek a szobája kiegyensúlyozott, konstruktív légkört sugároz a benne tartózkodók felé…stb.

A rendelkezésemre álló szakértelemmel, tapasztalattal, esztétikai érzékkel és kreativitással olyan környezet kialakításában szeretnék   minél több helyen részt venni, ahol jó légkörben, munkájukra igényes emberek dolgoznak, ezt garantáló feltételek között.

 

Kapcsolatfelvételi lehetőség

A kategória további elemei: « Bemutatkozás Honorárium »
Go to top